Home » Ontspanningsmassages » Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

60 minuten .................... € 58,-
75 minuten .................... € 70,-

Een Zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage in zijligging (zowel rechter- als linkerkant), waarbij met zachte technieken en verwarmde olie wordt gemasseerd. Er zijn voldoende kussens aanwezig om ervoor te zorgen dat je in een comfortabele en aangename positie op de massagetafel kunt liggen. Heb je zelf een voedingskussen en vind je het prettig om die te gebruiken, kan je die meenemen.

Vind je het fijner om de massage in halve zit (een deel van de massagetafel gaat een stukje omhoog) te ondergaan, dan wordt de massage daar op aangepast. Bij deze massage worden je benen/voeten, gezicht, decolleté, hoofd en armen/handen gemasseerd. 

Deze ontspannende lichaamsmassage kan gedurende je hele zwangerschap (na 13 weken) worden gegeven. Bij het eerste bezoek vindt er een intakegesprek plaats, deze valt binnen de tijdsduur van de massage.

Zwanger! Een blij gevoel, felicitaties van familie en vrienden, het hoort er allemaal bij. Sommigen hebben vanaf het begin nergens last van en voelen zich goed en blij, anderen zijn de eerste maanden misselijk en voelen zich daardoor helemaal niet zo prettig. Elke vrouw is uniek en zal een zwangerschapsperiode op haar eigen persoonlijke manier ervaren, maar ook lichamelijke ongemakken kunnen van vrouw tot vrouw verschillen.

Gedurende de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van de aanstaande moeder. Zo worden spieren en gewrichten wat losser om ruimte te maken voor het kind en het lichaam voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat de aanstaande moeder sneller moe is, maar er kunnen ook lichamelijke ongemakken ontstaan, zoals pijn in de onderrug, nek/schouderklachten, bekkenklachten en kramp in de kuiten. Een massage kan tijdens deze periode dan als zeer prettig worden ervaren.

Een massage zorgt er namelijk voor dat de spanning van je spieren af wordt gehaald en spieren soepeler worden gemaakt. Dit kan verlichting bieden en ervoor zorgen dat klachten verminderen. Maar er zijn uiteraard meer voordelen te benoemen: een massage is ontspannend, vermindert stress en verbetert de bloedcirculatie in het lichaam, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en stagnaties worden opgelost. Daarbij verlaagt een massage de bloeddruk, draagt het bij aan een sterker immuunsysteem en een beter slaapritme. Kortom, ook een massage tijdens je zwangerschap zorgt ervoor dat je je prettiger en meer ontspannen voelt! 

decorae

Boterbloemstraat 16
5317 NH  NEDERHEMERT
KvK-nr.: 30256892

openingstijden

Maandag t/m donderdag van 10 tot 17           en van 19 tot 21 uur
Vrijdag van 10 tot 16 uur

Contact

Cora van Dijk 
M: +31 (0)6 4489 3672
E:

CAT-therapeut

Collectief Alternatieve Therapeuten
Cora van Dijk
BO nr.: 49732021-02-05
CAT Algemene Voorwaarden